Penfuncties in Office 2007

 Gepubliceerd door om 07:25  Screencast
sep 072008
 


Na de uitleg over het maken van aantekeningen op een PDF document en het schrijven op o.a. een PowerPoint presentatie lag het eigenlijk redelijk voor de hand dat iemand de vraag zou stellen of dat nou ook in Word mogelijk was.

Het antwoord daarop is “ja”, maar Word 2007 heeft een eigenaardigheid ingebouwd zitten als het gaat om het op de juiste plek houden van je aantekeningen. Meer daarover in de screencast.
Om de hele Office suite compleet te maken laat ik ook de penfuncties zien in Outlook en Excel.

Ook deze screencast is als streaming WMV te bekijken. En mocht Vimeo weer problemen hebben, dan kun je hem ook bij Dailymotion bekijken.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Penfuncties in Office 2007”

Reacties (2)
  1. Het begint erop te lijken dat je dit seizoen weer een nieuwe weg inslaat met alle mooie screncasts die je nu aan het maken bent. Nog geen ijzeren regelmaat zoals bij de edukast het geval was, maar misschien toch het begin van een mooie serie? De edukasts hebben allemaal een eigen plekje, maar hoe zit dat met de screencasts? Wat me opvalt is dat je je e-mail adres @gosoftonline.com communiceert dus ging eens kijken op dat domein. Misschien een plek om wat mee te doen? Straks net zoals Commoncraft via die site de commerciële versies beschikbaar stellen in hoge resoltie?
    In ieder geval weer bedankt voor de heldere uiteenzetting. Misschien aardig te melden dat een en ander ook mogelijk is voor mensen die beschikken over een digiscribe of grafisch tablet?

  2. Geen doelbewuste ‘serie’ wat mij betreft zoals de edukast was, maar er waren/zijn op het moment een aantal onderwerpen waarvan ik het leuk vind om ze in een screencast te gieten.

    Aan dat bij elkaar zetten kom ik waarschijnlijk toe zodra ik eindelijk de conversie naar WordPress weer opgepakt en afgerond heb (kijk, daar heb ik dus geen zin in, maar ik liever screencasts).

    Wat het gosoftonline.com domein betreft, ik heb de dummy pagina daar maar even door een redirect naar hier vervangen. Dat domein was het eerste (of een van de eerste) domein dat ik registreerde en heb ik tot nu toe eigenlijk alleen voor mail en mijn testserver thuis gebruikt.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.