EEEPC 901 met 19 inch beeldscherm

Nee, het is geen typefout in de titel van het bericht. Ik heb het écht over een EEEPC 901 met een 19 inch monitor. Niet in de EEEPC natuurlijk, maar als tweede scherm. Waar ik eerst dacht dat die monitor een resolutie van 1024×768 kon hebben blijkt de EEEPC ook in staat om 1280×1024 naar die monitor te sturen.
En omdat de grafische kaart ondersteuning heeft voor het draaien van het beeld op het scherm werkt de EEEPC prima samen met de monitor als hij in zijn gedraaide (portrait) stand staat.

Dat kan mijn HP Compaq laptop niet! :-) Je kunt het filmpje nu ook downloaden als WMV-bestand (10MB)

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
12 jaren geleden

Heb je nu ook Camtasia Studio draaien op je EeePc?
Jammer, alweer bij DailyMotion geplaatst. Dit betekent dat ik het filmpje niet op m’n werk kan bekijken, want daar wordt DailyMotion sindskort automatisch geblokkeerd.

Pierre
12 jaren geleden

Nee, dit is Camstudio 2.5 gecombineerd met Moviemaker. :-)
Ah, ja dat is knudde. Bij de eerste twee had ik geen keuze omdat die langer zijn dan 10 minuten en dan niet bij YouTube kunnen (ik ben wat lui op het moment wat betreft zelf uploaden en embed opties maken). Daarom leek het mij logisch om deze ook bij Dailymotion te zetten.

Willem
12 jaren geleden

Dezelfde Intel driver zit ook op de Asus 701 en met mijn flatscreen heb ik dezelfde mogelijkheden als jij. Maar naar aanleiding van je bericht heb ik daarnet even gekeken wat ie doet als ik hem op mijn breedbeeld tv aansluit met VGA aansluiting. Helaas herkent Intel het formaat van het beeldscherm niet en kan ik dus geen resoluties kiezen, waardoor alles nog een beetje uitgerekt wordt. Maar het werkt wel! Kijk maar

Pierre
12 jaren geleden

Kewl!

Hans Mestrum
12 jaren geleden

Is blip.tv of vimeo dan geen optie? Ik vind de kwaliteit van vimeo ook een stuk beter dan van youtube of dailymotion

Pierre
12 jaren geleden

@Hans: ik heb de video’s nu ook op vimeo gezet. Met die 500MB per week die je er tegenwoordig weg kunt zetten (was 250MB) is dat inderdaad een goed alternatief. Zeker als je HD materiaal hebt.