aug 262008
 
iphone to infinity for righty's (foto door: K!T)
“Extra kosten kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij belminuten en SMS-berichten die je buiten de bundel hebt gemaakt (logisch), gebruik van je telefoon in het buitenland (ook logisch) en de kosten van speciale betaalnummers (0900-nummers). Wellicht nieuw voor veel gebruikers is dat je voor het gebruik van normale voicemail (1233) apart moet betalen.”

(bron)

Oei, lijkt me inderdaad vervelend als de rekening aan het einde van de maand een stuk hoger is dan verwacht. Ter aanvulling op de verdediging van T-Mobile zijn ook de kosten voor speciale betaalnummers helaas logisch.
De extra kosten voor betaalnummer én “servicenummers” is helaas een probleem waar mijn werkgever dagelijks mee te maken heeft. En ook met de iPhone naar Fontys bellen kost 60 eurocent per minuut + beltarief buiten de bundel (= 25 eurocent per minuut), dus in totaal 85 eurocent per minuut. Dat is duurder dan vanuit het buitenland naar een ‘gewoon’ nummer in Nederland bellen.

En er is niets wat je daar als bedrijf aan kunt doen. :-(

aug 262008
 
Koe op de weg
“Studying photographs of 8,510 cattle in 308 herds from around the world, zoologists Sabine Begall and Hynek Burda of the University of Duisburg-Essen and their colleagues found that two out of every three animals in the pictures were oriented in a direction roughly pointing to magnetic north.”

(bron)

Nou, dan was bij de koe op de foto de batterij vast leeg. Maar zonder gekkigheid, als dit geen broodje aap verhaal is, dan is het een schitterend voorbeeld van onvermoed gebruik van Google Earth.