Ik ga op vakantie en neem mee….

 Gepubliceerd door om 17:38  Test en Co
jun 012008
 
Consumentenbond - Klik voor grotere versie

Volgend weekend vlieg ik weer voor een weekje naar de VS. Dit keer naar Ann Arbor Michigan, in de buurt van Detroit. Dan gaat, net als de vorige keer, de iPod video weer mee. De vlucht is dan wel een stukje korter deze keer (8,5 uur in plaats van 11), ik was de vorige keer blij dat ik niet afhankelijk was van de films die KLM op zo’n klein schermpje boven het gangpad liet zien.

Komende zomer gaan we dan met het hele gezin met de camper op vakantie. En ook daar rijst dan de vraag of en zo ja we iets mee willen nemen waarmee de kinderen onderweg video kunnen kijken. Hun uitzicht is immers een stukje minder mooi dan dat van ons voorin.
In de consumentengids van juni 2008 worden zowel MP4-spelers (met harde schijf en met Flashgeheugen) getest als DVD-spelers voor in de auto. Dus ik sloeg aan het lezen en vergelijken. Lees verder….

jun 012008
 
About:blank - Klik voor grotere versie
“‘Zou je voor de juni editie van aboutblank.nl willen schrijven over jouw reden om te edubloggen? Hoe je gestart bent, wat de plek er van is?’ Dat was de inhoud van de Direct Message die Kaj Rietberg me stuurde via Twitter.”

(bron)

En natuurlijk wilde ik dat wel opschrijven. Je kunt het antwoord lezen in de juni editie van About:blank.

 Reacties uitgeschakeld voor Edubloggers aan het woord – About:blank  Tags: