mei 092008
 
NS Second Life - Klik voor grotere versie
“De NS en de andere vervoersbedrijven voeren virtuele testen met de OV-chipkaart uit in Second Life. Zo moet duidelijk worden hoe de elektronische kaart in werkelijkheid het best kan worden gebruikt”

(bron)

Is er iemand met contacten bij de NS die kan achterhalen waar in Second Life deze tests worden uitgevoerd? Dus met een SLURL erbij?

Ik ben namelijk wel nieuwsgierig naar hoe die tests dan uitgevoerd worden, maar kan de NS in world niet vinden, de berichten linken er niet naar en de vriendelijke mevrouw op de NS website heeft er blijkbaar ook nog nooit van gehoord.

Wat kun je doen in 90 seconden?

 Gepubliceerd door om 22:33  Second Life
mei 092008
 

27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000″> Het was een veel gestelde vraag toen Flickr ondersteuning voor video introduceerde: wat kun je nou doen in 90 seconden?
Verschillende machinima filmers blijken er geen problemen meet te hebben om dat te bedenken en de Flickr: The Second Life® Video Pool bevat op het moment al ruim 100 filmpjes.

Vreemd is dat niet want Flickr en Second Life hebben al lang een innige relatie. En er zijn op het moment bijna 1.000 verschillende Flickr groepen met foto’s uit Second Life. De grootste van die groepen “Second Life” bevat bijna 150.000 foto’s.
Als je het zo bekijkt is die videogroep natuurlijk nog maar heel piep. :-)

 Reacties uitgeschakeld voor Wat kun je doen in 90 seconden?  Tags: