Second Life SpaceNavigator #2

 Gepubliceerd door om 20:35  Second Life
apr 142008
 
SpaceNavigator (by PiAir (Old Skool))
“New in Second Life 1.20 Release Candidate is optimized support for 3Dconnexion’s SpaceNavigator, a 3D mouse which allows you to move your avatar, camera, and build more naturally in Second Life. And I’ve got video tutorials to show you the way!”

(bron)

Ik hoop dat je het niet heel erg lui van me vindt, maar in plaats van zelf een filmpje maken waarbij ik met de SpaceNavigator door RC0 van Second Life 1.20 vlieg, volsta ik met een link naar deze pagina waar Torley Linden op zijn eigen, onovertroffen enthousiaste manier zijn eerste ervaringen met de SpaceNavigator vastgelegd heeft. De vier filmpjes zijn zó compleet, daar heb ik simpelweg niets meer aan toe te voegen.

Hij geeft het zelf al aan, hij gebruikte een interne versie van de Second Life client, maar de functionaliteit is gelijk aan de release candidate die je kunt downloaden.
En, zoals je uit zijn filmpjes kunt opmaken, het is in het begin even wennen, maar na een tijdje is het echt een schitterende manier om door Second Life te bewegen, vliegen, de camera bewegen, het gaat allemaal heel soepel en natuurlijk. Alleen bouwen vind ik nog niet iets om met de SpaceNavigator te doen.
Aanrader wat mij betreft!

 Reacties uitgeschakeld voor Second Life SpaceNavigator #2  Tags: