Super Skydive

 Gepubliceerd door om 06:55  Geocoding
apr 082008
 
SkyDive - Klik voor grotere versie

Kijk, ik haal alles uit mijn leven en spring op een groen scherm af ehm, uit een vliegtuig boven mijn werkplek in Eindhoven. Probeer het zelf ook eens.
Leuk uitgevoerd. :-)
Getipt door Google Maps Mania.

[update] De site maakt het zichzelf wat zwaar door meteen de ‘film’ te starten. Daarom heb ik die vervangen door een afbeelding. Je kunt de film van mijn sprong wel nog hier bekijken (als er vliegtuigen beschikbaar zijn?)

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Super Skydive”

Reacties (1)
  1. Een bijzondere techniek ook: geen film, maar een aaneenrijging van heel veel plaatjes! Dankzij mijn verbinding (3868 meter verwijderd van de dichtsbijzijnde wijkcentrale) draaide hij bij mij de tweede keer pas soepel…

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.