Girl Geek Dinner Amsterdam

“Donderdag 10 april wordt de eerste Girl Geek Dinner Amsterdam (GGD) gehouden. Van 19 tot 23 uur komen vrouwelijke geeks (en hun eventuele mannelijke aanhang) samen in de Flexbar. De Amsterdam Girl Geek Dinners is een event dat bedoeld is om vrouwen te enthousiasmeren over dingen op het gebied van wetenschap, technologie en andere traditioneel redelijk man-georienteerde gebieden. De spreker tijdens het eerste GGD is Fabienne Serriere: futurist en vooral bezig met hardware hacking en ‘future fabric prototyping.'”

(bron)

Ik zou zeggen: “dames, grijp je kans!”. Dit lijkt me in ieder geval een stuk goedkoper als stimuleringsmaatregel dan de Imagocampagne van ICT~Office die stopgezet werd voordat hij van start ging.

(hmm, die eerst zin klinkt haast seksistisch, maar bedoel ik dus uiteraard helemaal niet zo!!)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Clo Willaerts
Clo Willaerts
16 jaren geleden

Nederland is het 10de land dat met GGD begint, na de UK, Canada, Nieuw-Zeeland, Italië, Duitsland, Australië, Maleisië, Belgie, en de US. Jaja, de girl geeks zijn bezig met het uitrollen van hun plannen voor totale werelddominatie! Volledige lijst op http://girlgeekdinners.com/