Del.icio.us Google Shared Links

 Gepubliceerd door om 23:32  Tools
feb 172008
 
Google Reader - Klik voor grotere versie

Hoewel het wellicht nog wat vroeg is om te concluderen dat ik helemaal definitief om ben, heeft het er toch alle schijn van dat ik eindelijk onderdeel van de massa ga uitmaken als het gaat om mijn keuze voor RSS-lezer en online favorieten beheer.
Want, gebruikte ik Google Reader tot nu toe alleen op mijn Qtek S110 als ik onderweg was, sinds ongeveer een week is het mijn primaire en daarmee enige RSS-lezer. Dat betekent dus dat ik na heel wat jaren prettig gebruik eindelijk afscheid genomen heb van Sharpreader (hij staat nog wel geïnstalleerd overigens). Feedreader had Sharpreader al even verdreven. Dat vanwege de optie om slimme mappen (de berichten in de mappen worden bepaald door zelf in te stellen zoekcriteria). Maar omdat Feedreader toch al snel wat vaak naar mijn zin rare performance problemen kreeg, was dat geen langdurige liefde.

Daarnaast ben ik inmiddels, zoals eerder aangekondigd, volledig overgestapt van FURL naar del.icio.us. Ik moet toegeven, het is bij het zoeken (terugvinden) van opgeslagen links nog even wennen, maar iedere keer als ik die FURL layout zie dan weet ik weer dat, zelfs na overname door Microsoft, dit gewoon moest. Lees verder….