SURFnet Expertiseseminar over Online Samenwerken

“Op donderdag 6 december organiseren SURFfoundation en SURFnet samen met de Sharepoint SIG (Special Interest Group) en de Sharepoint GebruikersGroep een expertiseseminar over online samenwerken. De congresmiddag is kosteloos te bezoeken en vindt plaats in Media Plaza (Jaarbeurs, Utrecht). Het onderwerp online samenwerken wordt van diverse kanten benaderd. Zo is er aandacht voor (nieuwe ontwikkelingen in) de SURFgroepen dienst en wordt de inbedding van samenwerkingsvoorzieningen binnen het onderwijs belicht via diverse pratijkcases.”

(bron)

Deelname is gratis voor op SURFnet aangesloten instellingen en inschrijven kan nog via het online inschrijfformulier. Ik kan er helaas niet bij zijn, maar omdat het seminar opgenomen en gestreamed wordt kan ik gelukkig de voor mij interessante delen achteraf alsnog bekijken. Want het onderdeel “(Voorlopige) resultaten van onderzoek naar online samenwerken” door Daphne Dekker met aanbevelingen om virtuele teams beter te laten presteren wil ik wel graag zien, terwijl zaken als Sharepoint tips en trics of lessons learned bij de migratie van Sharepoint 2003 naar 2007 voor mij natuurlijk niet zo heel interessant zijn als (eind-)gebruiker.