UPC is erg hardleers!

 Gepubliceerd door om 20:09  UPC
okt 172007
 
UPC Slingbox - Klik voor grotere versie

UPC heeft er maar moeite mee. Nee, laat ik het anders zeggen: UPC moet per direct haar hele marketingafdeling ontslaan!
Ik ben nu sinds bijna een jaar gebruiker van UPC Digital. Ik heb een Mediabox met harde schijf en hoewel er van tijd tot tijd de nodige storing zit op een aantal zenders (die ik gelukkig toch niet vaak bekijk) ben ik er over de hele linie heel tevreden over.

Dus toen UPC onlangs aankondigde de Slingbox Solo te gaan leveren heb ik meteen op het webformulier aangegeven dat ik op de hoogte gehouden wilde worden van het beschikbaar komen. Zeker omdat in de berichten toen stond dat de introductieprijs 99 euro zou zijn in plaats van 150 euro.

Maar die oenige marketeers bij UPC hebben weer wat verzonnen waardoor ze vooral gezeur over zich heen zullen krijgen van mensen die terecht (vind ik) van mening zullen zijn dat UPC gewoon niet weet hoe ze met haar klanten om moet gaan.
Wat staat er namelijk in de mail die ik vanmiddag kreeg:

“Hartelijk dank voor uw aanmelding voor de Slingbox SOLO. De Slingbox SOLO is verkrijgbaar via de UPC website – www.upc.nl/slingbox voor € 149. De eerste 100 klanten die bestellen via de website ontvangen een korting van € 50. Deze korting zal via de factuur worden verrekend.”

Oh, dus als ik besteller 101 ben, dan kost hij 149 euro en anders 99 euro? Nou ja, dan wil ik natuurlijk wel eerst weten of ze er al 100 verkocht hebben.
Maar helaas, op de UPC website staat die informatie niet.

Nou vooruit, ik wilde hem hebben, het mailtje is pas net verzonden, laat ik hem maar gewoon bestellen.
Dus, alle informatie invoeren, automatische incasso gegevens invullen. Ik neem aan dat ik bij de bevestiging wel bericht krijg over wat er er nu voor moet betalen. Lees verder….