Failure To Launch

 Gepubliceerd door om 10:13  Film en Boek
okt 062007
 

Failure To Launch Matthew McConaughey Failure To Launch
Tja, ik heb er niet voor hoeven betalen (opgenomen van Film1 en dat is nog even gratis) dus de prijs/prestatie was geen probleem. Voor het overige was het een dertien in een dozijn film. Avondvulling? ja, aanrader? nee.

 Reacties uitgeschakeld voor Failure To Launch  Tags:

Nog 5 dagen wachten

 Gepubliceerd door om 08:53  Tools
okt 062007
 
30 fps - Klik voor grotere versie

Nog 5 dagen wachten totdat versie 5 van Camtasia Studio beschikbaar is.
Eerder schreef ik al over:
* SmartFocus
* de nieuwe recorder
* projectinstellingen voor afmetingen
* Transitions and callouts
* verbetering in Flash Video uitvoer

Vandaag in de sneak peek twee nieuwe zaken waar je mogelijk nooit iets van zult merken, maar die zeker niet overbodig zijn.
De eerste verandering is iets waar vooral mensen die veel knipwerk uitvoeren in de opgenomen video’s blij mee zullen zijn. Camtasia Studio stapt namelijk volledig over op het werken met 30fps (30 frames of beelden per seconde). Tot nu toe werd de informatie in het projectbestand van Camtasia opgeslagen tot op een honderdste van een seconde nauwkeurig.
Dat lijkt een achteruitgang, maar als je geen 100 beelden per seconde opneemt, dan is het sowieso niet mogelijk om op dat detailniveau te editen.
De screencast laat zien dat dat verschil in detail in Camtasia versie 4 er voor zorgde dat er verschil kon zitten tussen het gebied op de tijdbalk dat je selecteerde om te knippen en het gebied dat er daadwerkelijk geknipt werd. In het filmpje zie je Dave O’Rourke aan het werk en hij probeert een stukje van minder dan een seconde te verwijderen en er wordt uiteindelijk een hele seconde verwijderd.

In Camtasia 5 zijn de getallen achter de punt (dus bijvoorbeeld bij 0:00:16.00 als het gaat om 16 seconden) geen honderdsten van seconden meer, maar beelden (frames). als daar dus staat 0:00:15:20 dan betekent dat 15 seconden en 20 beelden.
En de screencast laat zien dat wat je selecteert en wat je daadwerkelijk knipt nu ook exact hetzelfde is.
Klinkt logisch, maar in Camtasia 4 was dat nog niet zo. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Nog 5 dagen wachten  Tags: