De consumentenbond als olifant

Consumentenbond - Klik voor grotere versie
“De Consumentenbond raadt mensen af het besturingssysteem Microsoft Vista aan te schaffen. In vier weken tijd zijn bij de Consumentenbond 4200 klachten van Vista-gebruikers binnengekomen. Dat maakt de bond vrijdag bekend. De Consumentenbond stelde op 10 augustus een speciaal meldpunt op de website open.”

(bron)

Op de dag dat de Consumentenbond geen gelijk kreeg over het gebruik van DRM in muziek die via iTunes aangeboden wordt, en terwijl op hun website nog de “Rectificatie onderzoek ooglaserklinieken” staat, komen ze al weer met het volgende gevecht. Ik krijg bij de Consumtentenbond steeds meer de indruk van een olifant in een grote porseleinkast die krampachtig zijn best doet meer lawaai te veroorzaken dan bijvoorbeeld Tros Radar of Kassa van de Vara.