sep 042007
 


Wauw! Was ik vorige week al blij dat ik het vliegtuig eventjes in de lucht kon houden en een rondje kon vliegen in Google Earth, in dit filmpje laat Frank Taylor zien wat je kunt bereiken als je een stevige computer hebt én weet hoe je moet vliegen. Indrukwekkend. Niet alleen weet hij moeiteloos op te stijgen en weer op het vliegveld te landen, het tweede deel waar hij met de straaljager tussen de bergen door vliegt geeft echt het gevoel dat hij intussen door zijn cockpit naar buiten kijkt en beter kan zien waar hij naar toe gaat dan dat wij dat in het filmpje kunnen zien.

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Kaj
Kaj
12 jaren geleden

Als ik het goed gezien heb dan heb ik de pas beklommen met de fiets afgelopen zomer die je rechts in beeld ziet als er nog 1.42 minuten te gaan is.

Ik heb in mijn google earth en alternatieven blog ook verwezen naar dit filmpje, maar ook een verwijzing naar een filmpje boven Londen.
Jammer genoeg slaat mijn blog op hol als ik de video in het bericht invoeg. Dat moet ik dus nog uitzoeken.