De Libelle als Nederlandse Pirate Bay

 Gepubliceerd door om 20:43  Media
mei 112007
 
Libelle - Klik voor grotere versie
“De NVPI wil geen jacht maken op de downloaders, maar wel werk maken van het aanzetten tot illegaal downloaden. ‘Nu staat er een handleiding in de Libelle hoe je muziek kunt downloaden van illegale sites, alsof het de normaalste zaak van de wereld is’, zegt de NVPI-woordvoerder.”

(bron)

Om de een of andere reden gaat dat beeld van de Libelle als Nederlandse equivalent van The Pirate Bay en nog niet helemaal in. Ik neem toch aan dat ze wel braaf betalen voor de muziek die ze online laten horen bij Libelle Radio ;-)

Tender Beleidsadvies Beeldbanken

 Gepubliceerd door om 19:14  SURF
mei 112007
 
“Aan universiteiten en hogescholen wordt bij onderzoek en onderwijs steeds meer gebruik gemaakt van beeldbanken. DiRECt (Digitale Rechten Expertise Community) wil de verschillende in gebruik zijnde beeldbank varianten in kaart brengen en komen met een advies met betrekking tot de juridische aspecten van deze varianten.

DiRECt is op zoek naar iemand die de inventarisatie kan uitvoeren en een advies kan opstellen en heeft een tender uitgeschreven. Klik hier (PDF!) voor de volledige tekst.”

(bron)

 Reacties uitgeschakeld voor Tender Beleidsadvies Beeldbanken  Tags: