CWIS-NL bijeenkomst live online te volgen

 Gepubliceerd door om 15:45  SURF
mrt 232007
 

Met 200 inschrijvingen zit de CWIS-NL bijeenkomst van a.s. dinsdag getiteld Web 2.0; zijn we klaar voor de werkelijkheid? meer dan vol. Kun je er niet bij zijn omdat de inschrijving vol was, of omdat je nou eenmaal niet de hele dag in Utrecht kunt zijn, dan kun je de sessies online bekijken.
SURFnet zal de sessies opnemen en live streamen via deze pagina. Bij Willem Karssenberg kon je lezen dat hij op zoek was naar een manier om ook de kijkers die niet in de zaal zitten vragen te laten stellen. We hebben even kort met elkaar overlegt en besloten het Backchannel te gebruiken. Je kunt er vanuit je browser chatten, maar zoals je onder het chatvenster kunt lezen, is het een gewoon IRC kanaal, dus als je een andere client hebt kan dat ook.
Willem en ik zullen er in ieder geval te vinden zijn en we zullen waar nodig vragen van mensen die in het chatkanaal aanwezig zijn doorspelen aan de sprekers.
Overigens, dit is een actie die we niet vooraf met de organisatie doorgesproken hebben, dus als het mis gaat (server down of zo) is dat mijn schuld, niet die van CWIS-NL. De video wordt overigens wel door SURFnet verzorgd, dus dat zal wel werken neem ik aan.

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans Mestrum
13 jaren geleden

Pierre en Willem: veel succes. Ik ga jullie online volgen!

Fred Zelders
13 jaren geleden

SURFnet live video is voor Mac-gebruikers nog niet echt geschikt :-(

Hans Mestrum
13 jaren geleden

Ligt volgens mij niet aan het feit dat je MAC gebruiker bent. Bij de rest werkte het ook niet naar behoren.