Martijn van Dam: Podcasten is een Hype

 Gepubliceerd door om 21:45  Media
mrt 062007
 
Martijn van Dam - Klik voor grotere versie

In de eerste aflevering van SURFSPOT TV zit ook een item over de prijs die Digibewust uitreikte aan de meest digibewuste politicus: Martijn van Dam van de PvdA. Voor de downloaders: na ongeveer 11:25 minuten. SURFSPOT TV sprak met Martijn van Dam (PvdA), Joop Atsma (CDA), Arda Gerkens (SP). Ze reageren kort op een paar ICT zaken als weblogs, mailen, chatten, videoblogs, online daten, Second Life, en ook podcasten.
En wat zegt Martijn van Dam me nu toch op podcast: “Vind ik echt weer zo’n hype die gelukkig ook weer een beetje is overgewaaid”.
En mensen die elke dag naar Second Life gaan marnkeren volgens Martijn iets. Ja Ja, dat is duidelijk de meest digibewuste politicus!

SURFSPOT TV

 Gepubliceerd door om 21:31  Media
mrt 062007
 
SURFSPOT TV - Klik voor grotere versie

Vandaag is SURFSPOT TV van start gegaan. Via de mail werd de start aangekondigd:

“SURFSPOT TV is een nieuw programma over ICT, innovatie en onderwijs en is alleen te bekijken via, het interactieve medium, Web TV. Je kunt de uitzending hierdoor bekijken wanneer je maar wilt en verschillende interactieve functies gebruiken. Zo kun je een vraag stellen en bij ‘Relevante informatie’ handige links & downloads vinden. Bij de ‘themaprogramma’s’ kun je films bekijken die verwant zijn met ICT-onderwerpen. De uitzending is ook te downloaden als podcast.”

Ik heb zitten kijken naar de eerste aflevering.
Lees verder….