Screencasts ook via RSS?

 Gepubliceerd door om 10:53  Algemeen
jan 152007
 

Ik ben geen voorstander van een veelvoud aan RSS-feeds. Het maakt het maar moeilijk kiezen welke je moet hebben en voor de statistieken etc betekent het ook weer het combineren van gegevens, dus als het niet hoeft voeg ik geen nieuwe RSS-feeds toe.
Maar ik realiseer me dat er een wat rare situatie ontstaan is. Op de EduKast-website staan 4 feeds, waarvan er twee (de MP4-feed en de WMV-feed) nauwelijks nog nieuwe berichten krijgen maar wel nog subscribers hebben. Het is niet gek dat daar nauwelijks nieuwe berichten in komen omdat die feeds bedoeld waren voor de Enhanced versies van de EduKast en die komt (99,9% zeker) niet terug.
Maar hier op het ICT en Onderwijs BLOG verschijnen, zeker de laatste tijd regelmatig filmpjes en screencasts die zich daarmee prima lenen voor een feed met enclosures.
Vraag is echter of daar behoefte aan is. En wat verstandig is voor wat betreft de EduKast-feeds.
Ik ga er vanuit dat de feeds voor de EduKast steeds minder subscribers zullen hebben. Zeker als ik ze van de site afhaal.
Een alternatief is om de screencasts van het ICT en Onderwijs BLOG ook via die feeds aan te bieden óf om de subscribers van die feeds te verhuizen naar gelijksoortige feeds voor het ICT en Onderwijs BLOG.

Bij geen of weinig reacties moet ik zelf beslissen wat ik het handigst/verstandigst vind. De vragenlijst is om te kijken of jullie daar een uitgesproken mening over hebben.

Hoe wil jij de screencasts van het ICT en Onderwijsblog via RSS aangeboden krijgen?

Resultaten

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Paul
13 jaren geleden

Ik heb optie 2 gekozen, maar optie 1 vind ik ook best.

1
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x