Audio v.s. Video

Ik weet niet hoor, maar alle positieve gevoelens ten opzichte van video ten spijt merk ik wel dat nu ik het druk heb en dus ook in de trein zit te werken, al mijn video-abonnementen in iTunes er maar bekaaid afkomen. Of het nu Joanne Colan, Cali Lewis of zeFrank is, iTunes heeft van ze allemaal al een keer aangegeven dat het gestopt was met updaten omdat ik al een tijdje niet meer keek (en of ik toch weer verder wilde updaten). Ook dl.tv met Patrick Norton en Robert Heron moet het even zonder mij als kijker doen.
De reden is simpel: iTunes op Windows kan er niet voor zorgen dat de video bovenop blijft en daardoor is een video kijken terwijl je aan een Word-document zit te werken niet handig. En dus wint voorlopig de feed van Mashuptown het van al die interessante video’s.