nov 102006
 
flickr kaarten - Klik voor grotere versie

Groot probleem bij het gebruik van Yahoo! Maps door Flickr (logisch, ze zijn onderdeel van Yahoo!) was dat het gebruik van de ingebouwde mogelijkheid om coördinaten aan een foto te koppelen voor Nederlanders nog niet zo heel zinvol was. Nederland was namelijk een tamelijk witte vlek. Maar daar zijn nu straten aan toegevoegd. En hoewel de foto’s nog steeds knudde zijn, kun je door die gedetailleerde straatgegevens nu veel beter vanuit Flickr je foto’s geotagggen. (getipt door geobloggers). Cool!
Kunnen we afspreken dat er vandaag géén nieuwe dingen meer aangekondigd worden?

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
13 jaren geleden

Mooi, maar wel raar dat de Holtense molen nu op de hoek van de Fitissingel en de Veldstraat staat:-)

Pierre
13 jaren geleden

Hoezo? Dat klopt heel redelijk. Op Flickr staat hij hier afgebeeld en op Google Maps kun je hem hier zien staan. Het scheelt een paar meter, maar dat is begrijpelijk aangezien de coördinaten een tijd geleden aan de foto zijn toegevoegd op basis van een tracklog uit een GPS-ontvanger. Dat is nooit 100% nauwkeurig.

2
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x