nov 072006
 
IMS Kwartaalbijeenkomst
“De snelweg A79 van Heerlen naar Maastricht is dinsdagochtend afgesloten na een ongeluk. Twee vrachtwagens zijn in de buurt van Heerlen op elkaar gebotst en hebben in brand gestaan. De lading van de achterste trekker met oplegger vloog in brand. De lading bestond uit rollen papier. De twee chauffeurs zijn lichtgewond geraakt en ter controle afgevoerd naar een ziekenhuis, meldt een politiewoordvoerder”

(bron)

Mijn bus volgde een route zonder files van Valkenburg naar Heerlen, maar we begonnen wat later met de intro over IMS door Rob Abel dan gepland omdat mensen die met de taxi of auto waren wat meer problemen hadden de OUNL te bereiken. Weinig tot geen onbekende gezichten hier in de zaal overigens, eigenlijk allemaal vertegenwoordigers van IMS lidorganisaties, maar op zich is het niet erg om Rob de stand van zaken en plannen nog eens te horen toelichten. Inmiddels heeft IMS overigens meer dan 75 leden, de afgelopen acht maanden zijn er 30 nieuwe leden of “upgraded” leden bijgekomen.
Tien punten als je weet van wie dat kalende kruintje voor me is. ;-)

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “IMS Global Learning Consortium Quarterly Meetings #1”

Reacties (2)
  1. Ik denk dat Chuck Severance voor je zit . Kijk naar zijn foto: http://www.flickr.com/photos/dr-chuck

  2. 10 punten! (of moet ik er punten af halen omdat je hulpmiddelen gebruikt hebt? ;-))

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.