Edurep, Edurap en LOREnet

 Gepubliceerd door om 23:43  Leertechnologie
sep 212006
 

Willem Karssenberg was vandaag bij de Themaconferentie van ROC-i-partners waar ook Edurep gelanceerd werd. Compleet met rap (video, audio), website, wiki en demonstrator. Ik heb de berichten met veel belangstelling gelezen en heb uiteraard de andere bronnen bekeken. Want hoewel ik niet direct iets met Edurep te maken heb, ben ik wel betrokken bij LOREnet, en dat project is vergelijkbaar met Edurep. Dus ervaringen van anderen op het gebied van promotie, afspraken, stimulering van partijen om hun repositories te koppelen of om juist van de beschikbare faciliteiten gebruik te maken zijn dan interessante informatie.

 Reacties uitgeschakeld voor Edurep, Edurap en LOREnet  Tags:

Wat je niet kan vinden…

 Gepubliceerd door om 23:26  Leertechnologie
sep 212006
 
“Lorenet is een project waar we vanmorgen iets meer over gehoord hebben. Onze rol daarin moet niet onderschat worden. Hoe meer kleine deeltjes hoe groter en onoverzichtelijker de berg van informatie en des te belangrijker dus dat alles goed ontsloten wordt. Want wat je niet kan vinden, kun je nooit gebruiken.”

(bron)

Altijd goed om op een biblioblog dit soort uitspraken te lezen.
(en dan te bedenken dat ik het blog pas een tijdje geleden gevonden heb naar aanleiding van een verwijzing naar dit bericht ;-))

 Reacties uitgeschakeld voor Wat je niet kan vinden…  Tags: