ALT en Blackboard over patenten

De Blackboard-patenten blijven nog even in het nieuws. Ook het Britse ALT (Association for Learning Technology) heeft voorafgaande aan haar jaarlijkse conferentie die komende week in Edingburgh plaats vindt een telefonisch gesprek gehad met Blackboard en het verslag daarvan staat nu online (PDF). De reactie van Stephen Downes na het lezen ervan is te begrijpen. Het is een typisch voorbeeld van veel praten en weinig zeggen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
15 jaren geleden

Dat komt waarschijnlijk ook door de kwaliteit van de vragen, en het gebrek aan doorvragen.

Pierre
15 jaren geleden

Voor de volledigheid (en ik wil het aantal posts per dag hierover niet meer dan één laten worden) ook even de link naar de tweede FAQ van Blackboard.