365 dagen IXUS 50

 Gepubliceerd door om 23:36  Tools
jun 102006
 

Het is vandaag één jaar geleden dat mijn IXUS 50 geleverd werd, en ik moet zeggen ik heb er geen dag spijt van gehad dat ik hem gekocht heb. Er staan inmiddels 2451 foto’s op Flickr (niet allemaal voor iedereen zichtbaar) en daar zijn er zo’n 2400 van gemaakt met de IXUS. Hmmm, ruim 6 foto’s gemiddeld per dag. OK, dat zou je inderdaad een nadeel van de IXUS kunnen noemen. ;-)

 Reacties uitgeschakeld voor 365 dagen IXUS 50  Tags:

Elephants Dream

 Gepubliceerd door om 23:31  Film en Boek
jun 102006
 
“Elephants Dream is the world’s first open movie, made entirely with open source graphics software such as Blender, and with all production files freely available to use however you please, under a Creative Commons license.”

(bron)

Disclaimer: ik heb de film nog niet gezien, ben nog aan het downloaden. I kwam bij de site via de Tribler-website. Maar sowieso een vermelding waard! Het project gebruikte open source software om een film te maken die onder een Creative Commons licentie vrijgegeven is. Inclusief alle benodigde productiebestanden. “Uiteraard” kun je hem niet alleen downloaden maar ook direct op DVD bestellen. En dat gebeurt ook. Nou is 2000 stuks verkoop niet veel, maar dat was het aantal na de eerste week!

 Reacties uitgeschakeld voor Elephants Dream  Tags: