0 0 stemmen
Bericht waardering
8 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
DuiMDog
17 jaren geleden

ik ben live aan het meekijken

Hans Mestrum
17 jaren geleden

Leuk Pierre. Ik volg je nu dubbel ;-)

Remondo
17 jaren geleden

Kijken en bekeken worden :)

Pierre
17 jaren geleden

Ik had wat beter mogen oefenen met het bedienen van de webcam. Met mijn fototoestel (dus zonder kabel) was het beeld beter geweest. Het wordt tijd voor (betaalbare/beschikbare) draadloze USB.

mf
mf
17 jaren geleden

Leuk je weer even gesproken te hebben Pierre en heb genoten van je demo’s!

Pierre
17 jaren geleden

@Marco: het genoegen was wederzijds. Ik kan (zal) iedereen de video van jouw deel aanraden. Nog eentje om aan je ’10’-regels toe te voegen: ik geef altijd aan dat ik 10x zo veel uit een community (site/dienst) moet kunnen halen dan dat ik er zelf in stop.

DuiMDog
17 jaren geleden

@Pierre: je schrijft: "ik geef altijd aan dat ik 10x zo veel uit een community (site/dienst) moet kunnen halen dan dat ik er zelf in stop".
Zeker in de beginsituatie van een community lijkt me dit voor de "evangelisator" geen houdbaar uitgangspunt. Dat blijkt ook wel uit het verhaal van Marco: ik begrijp uit zijn verhaal dat hij er eerst een hele tijd alleen maar zelf iets heeft ingestopt en weer uitgehaald voordat hij uiteindelijk kon profiteren van wat anderen er nu ook instoppen.

Pierre
17 jaren geleden

@Michel: ik bedoelde het ook als vuistregel voordat ik als buitenstaander aan een community wil bijdragen. Aks evangelist zul je inderdaad (zeker in het begin) veel meer moeten bijdragen dan je er uit haalt.