Webcam demo tijdens sessie

 Gepubliceerd door om 11:41  Algemeen
mei 312006
 


Webcam demo tijdens sessie
Video sent by PiAir

Dit is low definition opname van het publiek tijdens mijn sessie.

Deel dit bericht:

  8 reacties aan “Webcam demo tijdens sessie”

Reacties (8)
  1. ik ben live aan het meekijken

  2. Leuk Pierre. Ik volg je nu dubbel ;-)

  3. Kijken en bekeken worden :)

  4. Ik had wat beter mogen oefenen met het bedienen van de webcam. Met mijn fototoestel (dus zonder kabel) was het beeld beter geweest. Het wordt tijd voor (betaalbare/beschikbare) draadloze USB.

  5. Leuk je weer even gesproken te hebben Pierre en heb genoten van je demo’s!

  6. @Marco: het genoegen was wederzijds. Ik kan (zal) iedereen de video van jouw deel aanraden. Nog eentje om aan je ’10’-regels toe te voegen: ik geef altijd aan dat ik 10x zo veel uit een community (site/dienst) moet kunnen halen dan dat ik er zelf in stop.

  7. @Pierre: je schrijft: "ik geef altijd aan dat ik 10x zo veel uit een community (site/dienst) moet kunnen halen dan dat ik er zelf in stop".
    Zeker in de beginsituatie van een community lijkt me dit voor de "evangelisator" geen houdbaar uitgangspunt. Dat blijkt ook wel uit het verhaal van Marco: ik begrijp uit zijn verhaal dat hij er eerst een hele tijd alleen maar zelf iets heeft ingestopt en weer uitgehaald voordat hij uiteindelijk kon profiteren van wat anderen er nu ook instoppen.

  8. @Michel: ik bedoelde het ook als vuistregel voordat ik als buitenstaander aan een community wil bijdragen. Aks evangelist zul je inderdaad (zeker in het begin) veel meer moeten bijdragen dan je er uit haalt.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.