Misdaad op de kaart gezet

 Gepubliceerd door om 21:55  Geocoding
mei 242006
 

Via Digitaal Inlichtingenwerk Zeeuwse Bibliotheek kwam ik bij Misdaadkaart.nl. Ik moet zeggen dat ik niet anders kan concluderen dat Nederland zijn relatieve achterstand ten opzichte van de VS voor wat betreft het gebruik Google Maps om de meest rare info weer te geven. Maar zo kan ik dus in één oogopslag zien wat er nu weer in Deurne gebeurt is, inclusief uitgebreide toelichting bij elk op de kaart gezette gebeurtenis.
Jammer alleen dat de RSS-feed nog voor de alle gebeurtenissen is, en niet voor het gebied waar je op inzoomt. Dat had het helemaal web 2.0 gemaakt. ;-)

 Reacties uitgeschakeld voor Misdaad op de kaart gezet  Tags:
mei 242006
 
“De Raad van Toezicht van de Digitale Universiteit heeft de heer ir. M.P. van Geloven met ingang van 1 mei 2006 benoemd tot directeur van de DU. De heer Van Geloven was coördinerend programmamanager bij het DU-bureau en sinds 1 januari 2006 waarnemend directeur. Van Geloven volgt de heer dr. M.J.A. Mirande op die om gezondheidsredenen zijn functie als directeur heeft neergelegd.”

(bron)

Hoewel de reden van het vertrek van Marcel natuurlijk droevig is, is een felicitatie voor Michiel natuurlijk absoluut op zijn plaats!

 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe directeur Digitale Universiteit  Tags: