Reclamebord

 Gepubliceerd door om 10:43  Algemeen
mei 212006
 

Vooruit, nog eentje dan in het kader van ‘het is zondagochtend en ik heb toch niets beters te doen’: Ik weet niet meer hoe ik er nu kwam en waarom ik het nog niet eerder gezien had, maar ik kwam dit bericht bij Smetty tegen. De afbeelding is helaas/gelukkig te klein om daadwerkelijk te kunnen zien waar mijn naam zou hebben gestaan.
Ik bedoel, een rode trui gaat nog, maar als er op FLickr een foto zou verschijnen van Cindy in een roze t-shirt met mijn naam er op was dat toch wat moeilijker uit te leggen. ;-)

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Reclamebord”

Reacties (1)
  1. Het goede nieuws: ik heb het t-shirt niet gekocht. :-)
    En met die tag cloud was vast iets mis ;-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.