Google Maps API v2 #2

 Gepubliceerd door om 06:42  Geocoding
mei 092006
 

Moest je het bij mij zelf afleiden uit de javascript bij mijn voorbeelden, Michel Duijvestijn zet de aanpassingen die nodig zijn om Google Maps van versie 1 naar versie 2 bij te werken even netjes op een rij.
Het is eigenlijk net wat veel werk als je alleen de straten van Nederland zichtbaar wilt maken. Maar de eerste resultaten zijn er en dat aantal zal alleen maar groeien verwacht ik.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
DuiMDog
14 jaren geleden

Als je alleen maar de straten van nederland zichtbaar wil maken dan kun je, zoals eerder opgemerkt, op zich volstaan met het wijzigen van v=1 in v=2. En het extra infoschermpje kost ook niet zoveel moeite (zie het commentaar bij voornoemde post). Echter: het is uiteindelijk toch uitstel van executie, want de oude code van v1 gaat er op een gegeven moment toch uit!

Pierre
14 jaren geleden

Klopt, maar als je script meer doet dan alleen een statische kaart weergeven, dan is daarbij het zichtbaar maken van de straten (zoals ik deed bij het ‘fietsscript’) een stuk meer werk.