Voor mij nog geen C#

 Gepubliceerd door om 20:35  Tools
apr 212006
 

Vandaag heb ik geprobeerd om Visual C# 2005 Express Edition op mijn laptop aan de praat te krijgen. Maar waar ze bij Tom de Flash-instellingen te strak dicht zetten hebben ze bij mijn laptop de toegang tot de “Background Intelligent Transfer Service” dicht gezet. Uit de beschrijving van de service (“Transfers data between clients and servers in the background. If BITS is disabled, features such as Windows Update will not work correctly.”) is af te leiden waarom ze die waarschijnlijk niet aan willen hebben staan. Want Windows Update is doodeng voor beheerders. Maar vervelend blijft het wel want zonder wil de setup gewoon niet aan de slag.

 Reacties uitgeschakeld voor Voor mij nog geen C#  Tags:

Gebruikersgroep voor screencasts?

 Gepubliceerd door om 20:17  e-Learning
apr 212006
 
“A group of Camtasia Studio users at Michigan State, led by Geraud Plantegenest (pictured above) at the College of Human Medicine, decided to start a Camtasia Studio User Group. They’re going to get together monthly to exchange best practices, tips and tricks, and show off their work.”

(bron)

Vooraf: aangezien ik op het moment tot ruim over mijn oren in het werk zit is dit wat mij betreft even luchtfietsen, maar toch…
Het gebruik van Camtasia, Captivate of zelfs Wink staat in Nederland best in de belangstelling. En hoewel je links en rechts wel leest over de ervaringen, heb ik toch het gevoel dat we het wiel nog regelmatig opnieuw moeten uitvinden. En dat zijn nou typisch dingen die je in/met zo’n gebruikersgroep kunt voorkomen. Maar, de vraag is dan sowieso of je een gebruikersgroep voor een product wilt hebben (bijvoorbeeld alleen voor Camtasia) of meer voor het onderwerp (screencasts). En daarnaast natuurlijk de vraag of je dat apart moet opzetten of dat dat onderdeel kan (moet?) worden van bestaande clubs zoals bijvoorbeeld webstroom die zich al bezig houden met het gebruik van video in het onderwijs?
Iemand met inspiratie én tijd in de buurt?