Panorama foto’s met GPS informatie

 Gepubliceerd door om 22:46  Geocoding
mrt 222006
 

Arie Kaizer stuurde me een mailtje getiteld ‘leuke site’. En daarin begint hij met een compliment over een bericht hier op de site, verwijst hij niet alleen naar zijn eigen site, maar ook naar een aantal andere interessante zaken. Alle ingrediënten natuurlijk voor een bericht.
De site van Arie bevat een aantal mooie panorama-foto’s die hij gemaakt heeft. Hij legt ook uit hoe hij daar de GPS-informatie aan toevoegt. Ik moet zeggen dat ik de Location Stamper waar hij naar verwijst geprobeerd heb, maar het geen prettige tool vond.
Voor het opzoeken van locaties gebruikt hij ook multimap, maar de site voor het opzoeken van de hoogte van een locatie aan de hand de postcode kende ik niet. Leuk.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Panorama foto’s met GPS informatie”

Reacties (1)
  1. Vwb koppeling van GPS-info aan foto’s: vandaag liep ik toevallig tegen het programma RoboGeo aan. Ik heb nog geen gelegenheid gehad e.e.a uit te proberen maar het ziet er veelbelovend uit!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.