Bluetooth in de trein

 Gepubliceerd door om 08:11  Tools
feb 092006
 

Omdat ik in de trein van Eindhoven naar Schiphol 220V ter beschikking had, kon ik gemakkelijk de hele winkel opstarten. Dus PDA via de USB aan de laptop en de laptop aan de 220V. Eigenlijk wilde ik Netstumbler laten draaien om te kijken welke draadloze netwerken ik onderweg tegen zou komen en dan met de GPS-ontvanger de coördinaten daarvan ook vastleggen. Toen ik de Bluetooth USB-stick inprikte zag ik dat ik niet de enige was met een toestel dat Bluetooth aan had staan.

Bluetooth in de trein - Klik voor grotere versie

Dat was me een dag eerder op het station in Eindhoven al opgevallen toen ik btCrawler draaide. De lijst met devices was enorm. Nou zou ik niet weten hoe daar misbruik van te maken (heb die behoefte ook niet), maar het is wel goed om in de gaten te houden.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.