coComment: al je reacties bij elkaar

Hans Mestrum vertelde onlangs dat hij FURL gebruikt voor het bijhouden van zijn reacties bij andere blogs. Met coComment zou dat eenvoudiger moeten kunnen. Maar helaas, heel erg Web 2.0, ik kan niet echt vertellen wat ik er van vind, want het is een bèta en alleen op uitnodiging. Over een tijdje nog maar eens gaan kijken dus.

0 0 stem
Bericht waardering
10 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Marc
15 jaren geleden

Ik heb onderstaand alternatief nog niet uitgeprobeerd, maar hij lijkt me redelijk eenvoudig te implementeren:

http://dosemagazine.blogsome.com/2005

Pierre
15 jaren geleden

@Marc: dat lijkt op wat Hans nu doet (al gebruikt hij FURL). Ik was me aan het afvragen hoe die coComment eenvoudiger is.

Marc
15 jaren geleden

Klopt, het lijkt erop alsof coComment het anders oppakt. Ik heb ondertussen maar eens enkele Engels- en Franstalige bloggers aangeschreven die over coComment hebben geblogd, kijken of er een invitationcode is los te peuteren. Mocht ik toegang krijgen en vervolgens zelf kunnen inviteren, dan zal ik je dat uiteraard laten weten.

Hans Mestrum
15 jaren geleden

He dat ziet er interessant uit. Gelijk ook maar even ingeschreven en een reactie achtergelaten op hub blog voor een code.
Ik wilde overigens het bijhouden van de reacties via del.icio.us doen, maar die was toen enkele keren uit de lucht.
Bedankt voor de tip Pierre!

Hans Mestrum
15 jaren geleden

He da’s snel. Ik heb al een inlog code terug. Jullie ook?

Marc
15 jaren geleden

Ja, ik kreeg er één van een blogger uit de vs, ben nu aan het kijken naar de mogelijkheden. Helaas kan ik Pierre geen invitation geven, ik ben naarstig op zoek naar een inviteknop maar die zie ik niet. Ik lees wel in diverse comments dat ze vrij snel zijn met het beantwoorden van aanmeldingen.

Moqub
Moqub
15 jaren geleden

Hoi Pierre,

ik heb van de week een blogger gevonden die zijn reacties via delicious bewaard.

http://www.desparoz.com/index.php/myc

Misschien kun je hier iets mee.

Groeten M.

Pierre
15 jaren geleden

Hé, dat is inderdaad raar. Doordat het leek alsof het wel effe kon duren voordat je op de ‘zelf vragen’-manier een invite kon verwachten had ik dat nog niet gedaan. Nu, na de reactie van Hans wél, en ik had ook binnen no-time een invite binnen. Raar.

Pierre
15 jaren geleden

Lekker, de eerste pagina die ik probeer is uiteraard dit bericht. Krijg ik een melding dat deze pagina nog niet ondersteund wordt door coComment. :-(

Willem
15 jaren geleden

En nu is er ook co.mments.com. Voor mijn gevoel simpeler dan co.comments en je hoeft er niets voor te installeren! Werkt ook met WordPress, Movable Type en Blogger. Meer informatie op: labnotes