Feedburner en advertenties

 Gepubliceerd door om 19:10  Internet
jan 242006
 
“Volgens A feed is born moeten we er binnenkort toch echt aan geloven: Feedburner komt volgens de weblog binnenkort met advertentiemogelijkheden voor iedere feed. Nu is dit voorrecht nog besteed aan feeds met minimaal 500 subscribers, maar straks zal die minimale eis dus tot het verleden gaan behoren.”

(bron)

Marc van Blogsumer vreest dat hij straks tussen de advertenties de gewone berichten niet meer terug kan vinden. Maar ik vraag me af of dat zo’n vaart zal lopen. Immers, advertenties toevoegen kon al langer en wordt zover ik kan zien maar heel weinig toegepast. Ik denk sowieso niet dat ik er zelf gebruik van zal gaan maken want het is iets waar ik me zelf in een feed van een ander tamelijk aan zou ergeren. En dat is voor mij een heel goede reden om het niet te doen.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Feedburner en advertenties  Tags:

Opera Mini

 Gepubliceerd door om 19:05  Internet
jan 242006
 
“Opera releases a second version of their mobile browser, but it’s more than an update. Not only is the new one free, it looks like Opera learned from the errors of the past and tried hard to make mobile browsing usable for everyday websites (even those which don’t use very accessible HTML).”

(bron)

Begrijp ik het nou goed dat alleen bezitters van een Pocket PC straks nog moeten betalen voor het gebruik van Opera?

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Opera Mini  Tags: