Komt er nog een nieuwe maan?

 Gepubliceerd door om 22:47  Tools
jan 222006
 

Een jaar geleden schreef ik enthousiast over Mooneditm een tool voor collaborative realtime editing. Maar helaas, na de update van 28 januari 2005 is het stil gebleven rond de ontwikkeling van het product. En dan zie je het nadeel van het feit dat het geen open source product is (was). Er kan niemand anders het stokje overnemen om het verder te ontwikkelen. Niet dat ik dat zelf zou willen (kunnen) doen, maar gezien de schaarste aan dit soort producten, zou dat nu toch wel zeer goed zijn geweest. Jammer. Het wordt toch tijd dat ik maar een serieus naar SynchroEdit ga kijken. Dat is in ieder geval open source.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Komt er nog een nieuwe maan?”

Reacties (1)
  1. Als je iets zoekt in Beta-fase en niet Alpha (zoals SynchroEdit), zou je http://www.writely.com eens kunnen proberen. Zij zijn nog gratis, maar straks komt er een premium versie waar voor betaald moet gaan worden (maar ja, Office kost ook geld he).

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.