Kleurplaten en de buurmanfactor

“Een dvd-speler voor in de auto wordt steeds populairder. De verkoop van dvd-spelers is in de eerste maanden van dit jaar spectaculair gestegen. De meeste van de apparaten worden verkocht met het oog op de vakantie, om de kinderen tijdens de reis rustig te houden.”

(bron)

Nou slecht nieuws dan toch helaas van mijn koters want (ook) dit jaar weten papa en mama de buurmanfactor toch écht te weerstaan. Dus (nog) geen DVD-speler aan mijn rugleuning als we op vakantie gaan. Trouwens, waarom zou ik mijn laptop thuis moeten laten en zij wel Sesamstraat en Bob de Bouwer mee moeten nemen? Kunnen zij ook effe afkicken. Natuurlijk, ook ik zeg geen “nooit”, we hebben immers ook airco in de auto en ook daar zou je van kunnen zeggen dat het overbodig is (of juist dat het het reizen zo vreselijk veel relaxter maakt). Wie weet is het verschil gewoon dat mijn buurman er ook nog geen heeft.