Audioboeken bij de VPRO

 Gepubliceerd door om 11:44  Film en Boek
dec 162005
 
“De audioboeken die op de Boekensite worden aageboden, staan hier op een rijtje. Blijf deze pagina bezoeken, want het aanbod zal zich steeds verder uitbreiden.
Klik op het boek van uw keuze voor meer informatie en een handleiding.”

(bron)

Om nog maar even op het onderwerp audioboeken door te gaan. Ook de VPRO biedt gratis een aantal audioboeken aan. Mooi!. Verwarrend is een beetje dat de verzamelpagina géén RSS-feed heeft. De individuele boeken hebben dat namelijk wel, maar in tegenstelling tot wat je zou verwachten is dat geen RSS-feed met enclosures voor de afleveringen, die moet je handmatig één voor één downloaden. Maar even een mailtje naar de VPRO sturen met de vraag of ze dat willen/kunnen aanpassen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.