Cadeautje van de baas

“Werkgevers kunnen hun werknemers in de toekomst duurdere kerstpakketten en andere cadeaus geven zonder inmenging van de Belastingdienst. Ook hoeft bellen en internetgebruik voor de werkgever vanuit huis niet meer met de fiscus te worden afgerekend.”

(bron)

En het mag volgend jaar 2 keer zo duur worden, maar liefst 70 euro!
Voordat je hier nu gaat reageren dat je kerstpakketten ondingen vindt waar alleen maar spul in zit dat een jaar in de kast ligt voordat je het weg gooit en dat dat geld veel beter naar een goed doel kan gaan en dat je dat ook al jaren doet, daar ging het mij niet om. Laat die baas je een iPod Video, Smartphone, Wireless Accesspoint voor thuis of zo cadeau geven. Daar heb je inderdaad nog wat aan en levert die baas op termijn ook nog wat op. Maar dan red je het natuurlijk niet met zulke bedragen. Het belastingvrij kunnen vergoeden van internet/telefoon thuis is wél een goede actie overigens die ook voldoende impact kan hebben. Al vrees ik dat ik natuurlijk nog wel wat moeite zal hebben mijn baas zo gek te krijgen.