Voor mijn iTunes whishlist

Nu ik iTunes gewoon blijk te kunnen gebruiken, ben ik in afwachting van de ontvangst van mijn iPod Video de nodige feeds (met en zonder video) in iTunes aan het verzamelen. Net als bij blogs is het niet zo dat ik altijd alle afleveringen van een feed even goed vind. In iTunes kan ik er dan een waardering aan geven met sterretje. Op zich wel handig. Maar wat nou als ik naar een specifieke aflevering wil verwijzen vanuit mijn tekstblog? Dan moet ik weten waar die aflevering staat, ideaal zou zijn als ik eenvoudig kan verwijzen naar de pagina met de shownotes en niet direct naar het MP3- of MOV-bestand. Helaas is die informatie niet in iTunes beschikbaar. Het programma weet wel te vertellen waar het bestand op mijn computer staat, maar blijkbaar niet meer waar het vandaan kwam. Iemand die weet waar ik dit soort wensen kan indienen?
Een heel handige functionaliteit die de iTunes wél heeft en die ik me niet kan herinneren ergens anders ooit gezien te hebben is dat bijgehouden wordt waar in een podcast je gebleven bent. Ook als je naar een andere track overschakelt of iTunes tussentijds uitschakelt.
Heel handig als je een uitzending zit te bekijken/beluisteren in de trein en je moet overstappen of als de uitzending langer duurt dan een enkele reis van huis naar je werk.