Gaat Groningen INHolland achterna?

 Gepubliceerd door om 14:21  Onderwijs
nov 072005
 
“Onder de vlag van ‘Er gaat niets boven Groningen’, voeren provincie en gemeente Groningen, de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen jaarlijks gezamenlijk campagne om Groningen als studiestad te promoten bij potentiële studenten in het land. De afgelopen twee jaar werden met succes landelijke radiospots op Radio 538 ingezet. De komende jaren spelen tien Groninger studenten de hoofdrol in de campagne. Zij gaan op groningerstudieblogs.nl weblogs bijhouden over hun studenten-leven.”

(bron)

De link naar hun site brengt me bij een grote flashy afbeelding van wat een “Very Important Blogger” (VIB) moet voorstellen. Enige reactiemogelijkheid: e-mail. Mogelijkheid om via RSS op de hoogte te blijven van het online komen van sites: nee!
Natuurlijk, je moet dit soort initiatieven toejuichen, maar als je het mij vraag gaat Groningen heel hard INHOlland achterna en worden dit op z’n best een stel PR-blogs. Studenten zal het overigens wel opleveren want aandacht krijgen ze zo wel.

Edukast-107

 Gepubliceerd door om 13:59  Edupodcast
nov 072005
 

De MP3-versie en Quicktime-versies van de Edukast uitzending van deze week staan inmiddels online.

N.B. Er is geen Flash-versie omdat Camtasia ook nu zich verslikt in de conversie. Daar komt bij dat het produceren ervan me eigenlijk gewoon té veel werk kost. Als ik er niet in slaag dit sneller te doen vrees ik dat dit wel eens de laatste enhanced versie kan zijn geweest. :-(

 Reacties uitgeschakeld voor Edukast-107  Tags: