Camstudio

 Gepubliceerd door om 08:02  Tools
sep 132005
 

Een belangrijk nadeel van Captivate is dat het alleen screencast kan opslaan als SWF (“Flash”) bestanden.
Ik ben op het moment bezig met het combineren van video, screencast en afbeeldingen in een presentatie en daar kan ik niets met die SWF-bestanden.
Ik werk namelijk met Ulead Videostudio en die importeert alleen het eerste stukje van een SWF-bestand. Uiteraard kan zo’n videobewerkingsprogramma nou eenmaal beter overweg met video en dus is AVI (of Quicktime) een handiger formaat voor clips die je wilt importeren. Camtasia, waar Hans Mestrum mee werkt, kan wel exporteren naar AVI. Maar ik was niet van plan om voor één project meteen veel geld uit te gaan geven. Gelukkig hoeft dat ook niet. Lees verder….

Grote stroomstoring in Los Angeles

 Gepubliceerd door om 07:19  Algemeen
sep 132005
 
“In grote delen van de Amerikaanse metropool Los Angeles is maandag de stroom uitgevallen. Volgens de website van The Los Angeles Times zijn er storingen in de stroomvoorziening in het centrum, Koreatown, North Hollywood, Burbank en in de San Fernando-vallei. In sommige stadsdelen was erna enkele uren weer stroom.”

(bron)

In grote delen van de wereld heeft dit soort ongemakken grote gevolgen voor het aantal baby’s dat zo’n 9 maanden daarna geboren wordt. Ik ben benieuwd of dat in de VS ook nog steeds het geval is.

 Reacties uitgeschakeld voor Grote stroomstoring in Los Angeles  Tags: