jul 142005
 

Ze doet het al een tijdje, leest dus ook alles wat met weblogs en wiki’s te maken heeft. Maar ze wilde me niet vertellen hoe haar weblog heet, zie ook dat ik hem zeker niet zou vinden. Klopt, ik kon hem ook niet vinden. Totdat ze vandaag door een link in een van haar posts toch ontdekt werd. Ze had namelijk een stukje geschreven over ons gesprek over het weblog en over hoe ik had gezocht naar haar site. Maar daar had ze een link in opgenomen naar mijn weblog. Het testen of die link klopte had hem in mijn referrerlog doen verschijnen.
Ik weet eigenlijk niet waarom ze nog niet wil dat anderen haar blog vinden. Ik heb een paar van de verhalen gelezen en vind ze leuk. Origineel ook. Maar waarschijnlijk ook erg persoonlijk en dan is het natuurlijk extra eng als anderen dat lezen.
Daarom ook geen link hier, het moment daarvoor moet ze zelf maar beslissen.

VP3320 Image-tank #2

 Gepubliceerd door om 09:45  Tools
jul 142005
 

Gisteren is, netjes zoals aangekondigd, mijn VP3320 Image-tank geleverd. Ik was pas laat uit Utrecht terug en dus maar even aan de oplader gehangen voor het naar bed gaan en vanochtend even gestest. Nog lang niet alles uitgeprobeerd, maar voldoende voor wat eerste ervaringen. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor VP3320 Image-tank #2  Tags: