ALT-I-LAB 2005 dag 1

De reis hier naar toe gisteren ging niet geheel probleemloos. De reis naar Schiphol duurde wat langer dan gepland, een defecte trein zorgde er voor dat ik via Hilversum en Amsterdam CS naar Schiphol moest reizen.
Toen we eenmaal in het vliegtuig zaten kregen we te horen dat we mooi op tijd in het vliegtuig zaten, maar dat vanwege slecht weer in de buurt van Manchester we ongeveer een half uur tot een uur vertraging zouden oplopen. En hoewel het echte noodweer een stuk verder “naar rechts” zat kan ik me voorstellen dat het ook in Manchester niet echt lekker weer was om te landen.
De trein van Manchester naar Sheffield was gelukkig op tijd, maar vertrok pas een uurtje nadat we aankwamen, dus tegen de tijd dat we bij het hotel aankwamen waren de pubs dicht.
Anyway, het hotel waar de conferentie gehouden wordt heeft wifi, dus ik ben redelijk in staat vandaag online te zijn. :-)