Test met Stitch

 Gepubliceerd door om 21:58  Algemeen
jun 132005
 
Mijn achtertuin

Een aantal tests tegelijkertijd:
* Ik heb besloten $47,99 uit te geven voor twee jaar Flickr.
* Ik heb de Photostitch-toepassing van Canon gebruikt om een viertal foto’s samen te voegen tot panorama.
* Die foto heb ik via de mail naar mijn Flickr-account gestuurd.
* Dit bericht type ik nu in Flickr en dat wordt dan via de MetaWeblogAPI naar mijn weblog gestuurd.

Wat ik in ieder geval mis zijn de tools voor bijvoorbeeld het maken van een hyperlink die in Nucleus handig bij de hand beschikbaar zijn en de mogelijkheid om de post in twee delen (voorpagina en vervolg) op te splitsen.

Update: Dat was dus niet echt een succes. De HTML-code werd ‘vertaald’, ik had het dubbele aantal lege regels en ik vind het plaatje wel érg klein. Is allemaal wel aan te passen.

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Test met Stitch”

Reacties (3)
  1. Ik ben ook niet zo kapot van die "blog this" functie. Ik gebruik meestal het stukje HTML-code wat bij de "all sizes" staat, wat ik dan nog een beetje aanpas door de href te wijzigen (hetzij naar een set, hetzij naar het origineel op groot formaat) Verder zet ik er nog een <div> omheen om meerdere foto’s op een regel te krijgen.

    Voor het uploaden maak ik gebruik van die upload tool van Flickr. Die resizet ze automatisch (als je dat wil), je kan in één keer tags toevoegen etc. Bevalt me goed.

  2. Oh ja, waarom zie ik geen "all sizes" bij je foto? heeft dat te maken met het verzenden per mail?

  3. Toch maar eens kijken of daar niet een plugin voor Nucleus voor te maken is.

    Ik had de downloadsettings aangepast, staat nu weer open.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.