jun 092005
 
“De meest actieve gebruikers van nieuwe technologie zoals mobiele telefoons, MP3-spelers en internet zijn geen tieners – zoals breed verondersteld – maar juist dertigers en veertigers. Dit blijkt uit trendonderzoek van Europees communicatieadviesbureau Pleon en onderzoeksbureau Interone Worldwide naar het gebruik van nieuwe technologieën.”

(bron)

Ik behoor tot de ‘techie’-generatie. Klinkt toch eigenlijk wel beter dan Generation X. :-)

 Reacties uitgeschakeld voor ‘Techies’ geen tieners maar dertigers en veertigers  Tags:

Een VNC-reflector #2

 Gepubliceerd door om 08:50  Algemeen
jun 092005
 

Een tijdje geleden heb ik een VNC-reflector geïnstalleerd zodat ik niet door firewalls gehinderd zou worden bij het delen van mijn desktop tijdens online overleg. Dat werkt(e) goed, al vond ik het opbouwen van het scherm wat traag op de andere systemen. Belangrijkste probleem met de gebruikte reflecter vond ik echter dat ik niet zondermeer kan voorkomen dat iedereen die dat zou willen zijn VNC-server eraan kan koppelen en dat het aanpassen van het wachtwoord voor de deelnemers (de ‘kijkers’) nogal omslachtig gaat. Via tweakers kwam ik nu EchoVNC tegen. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Een VNC-reflector #2  Tags:

Toys voor kleine boys en girls

 Gepubliceerd door om 08:22  Tools
jun 092005
 
“What I want: a Skype “phone” I can give to my daughter which is battery powered and lets her talk to her grandparents and – in future – her cousins.”

(bron)

Heel aardig wensenlijstje van Martin Geddes voor de “telefoon” die hij voor zijn dochter zou willen kunnen aanschaffen. Ik weet zeker dat wij er zo eentje zouden aanschaffen. Hoeft overigens natuurlijk niet persé Skype te zijn, een gewone SIP-verbinding is genoeg. ;-)

 Reacties uitgeschakeld voor Toys voor kleine boys en girls  Tags: