Nog meer klokken

 Gepubliceerd door om 21:16  Algemeen
mrt 312005
 

Was ik al blij dat alle klokken hier in huis netjes op zomertijd staan, blijken die zotten aan de overkant van het grote water (lees: de VS) een andere datum voor de ingang van de zomertijd te hebben. En dus zat ik vanmiddag een uur te vroeg aan de telefoon voor mijn geplande telefonische vergadering. Die worden namelijk op basis van Eastern Standard Time gepland. Het betekent ook dat het overleg van vanavond niet om 22:00 uur, maar om 23:00 uur begint. :-(

 Reacties uitgeschakeld voor Nog meer klokken  Tags:

NS wil voordeelurenkaart duurder maken

 Gepubliceerd door om 14:55  Algemeen
mrt 312005
 
“Treinreizigers moeten straks meer betalen voor een voordeelurenkaart van de Nederlandse Spoorwegen. De vervoerder wil de kortingskaart ruim 12 procent duurder maken. Nu kost hij nog 49 euro, vanaf 30 mei wordt dat 55 euro.”

(bron)

hmm, ik heb er in de aanbieding gelukkig maar 39 euro voor betaald. Als ze nou ook meteen een forensen-kaarjte introduceren: een retourtje waarmee je heen voor 9 uur en terug na 9 uur mag reizen dan vind ik die 12 procent acceptabel. Dan hoef ik tenminste niet met stapels enkeltjes rond te blijven lopen (dat is namelijk in combinatie met de voordeelurenkaart nu goedkoper dan een vijf-retourkaart of gewone retourtjes).

 Reacties uitgeschakeld voor NS wil voordeelurenkaart duurder maken  Tags: