Internetten in de bus?!

 Gepubliceerd door om 22:18  Internet
mrt 242005
 
“Terwijl er mensen zijn die met smart zitten te wachten op WiFi in de trein, kunnen vanaf eind dit jaar passagiers die reizen met nieuwe bussen van Connexxion gratis gebruik maken van draadloze internet toegang.”

(bron)

Grrr, het is niet eerlijk, internet in de trein is inderdaad iets wat heel handig zou zijn. De laatste keer dat ik in een bus gezeten heb is namelijk al heel lang geleden.

 Reacties uitgeschakeld voor Internetten in de bus?!  Tags:

Codebash foto’s en video

 Gepubliceerd door om 20:44  SURF
mrt 242005
 

Ik heb zojuist even de resterende foto’s en een video uit de digitale camera gehaald. Die video wilde ik eerst liever niet online zetten, omdat ik bang was dat dat mijn servertje helemaal onderuit zou trekken, maar ik realiseerde me op tijd dat ik nog een account heb bij de SURFnet videotheek. En daar had ik nog nooit gebruik van gemaakt.

Om te voorkomen dat ook alle RSS-feed lezers ze verplicht binnentrekken, staan de foto’s etc. op een aparte pagina. Even doorklikken dus. Lees verder….

Reisdag

 Gepubliceerd door om 17:50  SURF
mrt 242005
 

Vandaag terug naar huis. Vanochtend om 8 uur UK-tijd (9 uur hier) vertrokken vanaf het hotel in Bolton, om 5 minuten voor 4 uur vanmiddag (NL-tijd) kwam ik hier binnen en om 4 uur zat ik bij de telefoon voor een telefonische vergadering over QTI. Het is maar goed dat ik nu een lang weekend heb, want om de een of andere reden ben ik effe bekaf.

 Reacties uitgeschakeld voor Reisdag  Tags: