Van edublog naar filmblog

 Gepubliceerd door om 19:59  Film en Boek
feb 142005
 

Hoewel ik weet dat Erik niet in een hokje gestopt wil worden, wil ik (gezien het aantal films dat ik zelf bekijk) hier toch even aandacht besteden aan zijn nieuwe Film weblog. Zijn weblog, waar hij vorig jaar over een groot aantal verschillende onderwerpen schreef (en die vanwege zijn werkgever ook in de verzamelaar is opgenomen) was een tijdje offline, maar is nu terug in de vorm van een filmblog. Goed (uiteraard) voor een plekje in mijn RSS-lezer en handig om bij de hand te hebben als ik op zoek ben naar een film. Zeker ook omdat er veel voor mij minder bekende films aan bod komen.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Van edublog naar filmblog”

Reacties (2)
  1. Leuk om te zien dat er nog meer bloggende filmliefhebbers zijn. Ik heb Erik’s blog inmiddels ook in mijn RSS-reader staan.

    Sinds enkele weken heb ik samen met een vriend ook een filmblog. Nog wat beperkt vwb aantal filmreviews maar het begint langzamerhand een leuke blog te worden. Naast reviews ook andere filmgerelateerde postings. Kijk maar eens of het de moeite waard is:
    http://www.filmblog.nl/

  2. Hij heeft een plekje in SharpReader gekregen :-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.