Online Educa Berlin 2004 Dag 1

 Gepubliceerd door om 19:17  SURF
dec 012004
 

Het draadloos netwerk op mijn laptop is waardeloos, maar gelukkig is Online Educa dat tot nu toe niet. Maar het uploaden van foto’s laat ik maar even tot thuis.

Gisteren probleemloos en heel comfortabel met de trein aangekomen. Toen we ’s avonds uit gingen eten heb ik kennis gemaakt met Paulo Moekotte. Hij dacht dat ik hem beledigde (edit: hij staat nou naast me als ik dit toevoeg. Hij vindt dat een té sterk begrip, hij vond het flauw, maar ik bedoelde het óók niet flauw) toen ik zei dat het leuk was om iemand te ontmoeten die bij een etentje nóg langer en enthousiaster over weblogs en wiki’s kan praten dan dat ik dat kan, maar dat was zeker niet de bedoeling. Het was voor mij een geruststelling dat als ik gek ben, er tenminste nog anderen zijn die dat ook zijn. :-) Lees verder….

E-learning themasite

 Gepubliceerd door om 19:02  Onderwijs
dec 012004
 

De december editie van de e-learning Themasite is online beschikbaar (RSS-feed) met daarin twee berichten waar ik jullie natuurlijk extra op wil wijzen (tja, reclame maken op je weblog moet tenslotte kunnen):
* Jan van de Veen heeft een review geschreven van Leertechnologie in de lage landen.
* Naar aanleiding van het verschijnen van de brochure over Edublogs.nl is er een bericht opgenomen.

p.s. de redactie (waar ik voor de duidelijk overigens geen deel van uit maak) is altijd op zoek naar berichten en bijdragen, dus als je iets hebt waarvan je denkt dat het de moeite waard is, laat het hen weten.

 Reacties uitgeschakeld voor E-learning themasite  Tags: