Angels and Demons – Dan Brown

 Gepubliceerd door om 20:09  Film en Boek
okt 292004
 

Angels and Demons Dan Brown Angels and Demons
Tijdens de paar dagen weg eindelijk tijd gehad om aan het boek Angels and Demons van Dan Brown te beginnen. Ik kan me weer helemaal bij Tom aansluiten als ik zeg dat ik hem zeker zo goed vind als The Da Vinci Code. Lekker veel verhaallijnen naast elkaar door, uiteraard zijn de slechterikken niet degenen die je eigenlijk verwacht had, zelfs niet degenen waarvan je in het begin niet verwacht dat ze het zijn en daarna wél verwacht dat ze de wolf in schaapskleren zijn.
Alleen jammer dat Robert Langdon af en toe een beetje op Bruce Willis lijkt in zijn Die Hard-films. Was niet echt nodig geweest voor het verhaal.

 Reacties uitgeschakeld voor Angels and Demons – Dan Brown  Tags:
okt 292004
 

Even helemaal weg... - Klik voor grotere versie
Ik ben weer terug van een paar dagen even helemaal weg in eigen land. De foto hierboven is van het uitzicht dat we hadden vanuit onze woonkamer. De berg wasgoed bij thuiskomst was even hoog als de berg spam, maar die laatste bleek toch heel wat sneller weg te werken. Door de lijst nieuwe berichten in mijn RSS-lezer heenwerken zal wat langer duren, maar ja het is tenslotte weer weekend. Tijd zat.

 Reacties uitgeschakeld voor Terug van even helemaal weg geweest.  Tags: