ItemID = 1000

 Gepubliceerd door om 11:35  Persoonlijk
okt 102004
 

De bloglines lezers zullen kunnen zien dat dit bericht eerst een andere inhoud had (feedster link-claim).
Ik wilde het bericht echter niet weggooien omdat het zo’n mooie mijlpaal is: itemID nummer 1.000
Dat betekent overigens niet dat er 1.000 berichten in de ICT en Onderwijs BLOG te vinden zijn. De pagina met publiek werk maakt ook gebruik van de Nucleus engine en deelt de ID’s met de weblog (dat zijn er inmiddels 42!) en alle testposts voor bijvoorbeeld de mailpost functionaliteit zijn weer verwijderd. Volgens de database zitten er op dit moment 906 berichten in de weblog, dus over 94 berichten zijn het er écht 1.000, met de huidige frequentie van posten is dat over ongeveer een maand.
Berichten per maand op ICT en Onderwijs weblog - Klik voor grotere versie

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.